D'ON VENEN LES NOSTRES CARNS

Amb més de cent metres quadrats d'extensió per a cada animal, instal·lacions proveïdes de fil musical, llits biodegradables i una alimentació absolutament única, el bou Wagyu, s'ha convertit en un autèntic estendard. El nostre proveïdor Nuestrobuey.com ha dissenyat un aliment exclusiu per als seus bous, freturós d'additius i tant digestiu que no produeix gasos contaminants, convertint la carn de l'animal en un producte deliciós i especialment saludable per al consum humà.

IGP TERNERA GALLEGA

Vedella d'un aspecte vermell suau que gaudeix d'una extraordinària tendresa i suculència.
La carn comercialitzada sota l'empara de la IGP Vedella Gallega és exclusivament de races autòctones gallegues i dels seus encreuaments, que prèviament van superar un rigorós control integral que assegura la gran qualitat que atresoren les seves carns.

BOU DE NEBRASKA

Bou originari de la raça Black Aberdeen Angus,
originari d'Escòcia i exportat als EUA a finals de 1800 on es va adaptar perfectament per esdevenir un dels tipus bovins de més qualitat. Concretament en l'estat de Nebraska és on la seva cria és més acurada.
El resultat és una carn molt saborosa, molt tendra, sucosa i amb un bon percentatge de greixos insaturats, és a dir, amb poc colesterol.

BOU DE BLACK ANGUS AUSTRALIÀ

Bou amb el mateix origen que el de Nebraska arriba posteriorment a Austràlia per esdevenir una de les races més valorades del món, contenint molt pocs greixos i sent molt fàcils de menjar.